Om Mats

Certifierad styrelseledamot / ordförande (Styrelseakademien).
Certifierad tränare med IPU Talent Insight, DISA och Trimetrix EQ.
Certifierad ZAPP-coach.
Certifierad och erfaren NLP-coach.
Certifierad SDI, Feedback och förväntnings-konsult.
Certifierad NVC-tränare, (icke-våldsamt-kommunikationsformat) och effektiv kommunikation.
Erfaren process- och förändringsledare 
Erfaren moderator
God erfarenhet av att arbeta med ”The Deming Circle” (PDCA-process) och A3-format.
 
Drygt 35 års arbete i olika positioner och befattningar inom reseindustrin har givit mig en god erfarenhet om och insikt i vad service, innebär för oss människor. 
År 2015 tog jag med mig all den erfarenheten och insikten till att fortsätta som egen konsult inom organisationsutveckling. Med tydliga och knivskarpa modeller för att utveckla och coacha människors vilja till sitt personliga ansvar och därmed möjlighet till val och påverkan i sin arbets- och livsvardag.
 
Det har gett mig förmånen att fortsätta att utvecklas inom ett 40-tal olika företag som (Kia, Ford, Scandic Hilton, American Express, Toyota Sweden, Office It-Partner, Fritidsresor, Handelskammaren Mälardalen, VSK Bandy, Brynäs, Powertools, Trebex Ställningssystem, Scando m fl), branscher och hierarkier. Jag har också haft förmånen att få arbeta i ett antal styrelser och Advisery Boards med med strategiska frågor.
 
Den rika blandningen av både praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap gör mig till en senior handledare idag som gärna lyfter frågor från många olika perspektiv.

Att också i ett tidigt skede av livet ha fått utvecklats inom ungdoms- och elitidrotten, inom bandy och golf, har bidragit till en tydlig insikt om vad träning, målarbete och vilja kan bidra till, för både jaget och laget.